Laimet HP-21

LAIMET HP-21 HOUTVERSNIPPERAAR

De Laimet HP-21 houtversnipperaar wordt door een tractor aangedreven en vormt een uiterst betrouwbare versnipperaar die topkwaliteit biomassa houtchips produceert. Deze hakselaar is goed geschikt voor bedrijven die actief zijn als land- of bosbouwbedrijf.

Net als alle andere modellen, maakt de Laimet HP-21 Houtversnipperaar gebruik van een conische schroef. Dit maakt dat deze versnipperaar splintervrije houtchips produceert in de maat 20/25mm tot 60/100mm. Onder de juiste omstandigheden produceert de Laimet HP-21 Houtversnipperaar circa 40 kuub chunks per uur. Dit model kan alle soorten hout versnipperen tot 180mm. De Laimet HP-21 Houtversnipperaar is beschikbaar als LS-versie (lage snelheid) en HS-versie (hoge snelheid). Het eindproduct betreft een hoogwaardige vorm van biomassa: chunks. Chunks zijn goed geschikt als biobrandstof.

Een demonstratie van de Laimet HP-21 Houtversnipperaar treft u in het volgende filmpje van deze houtversnipperaar. Zoals u ziet wordt rondhout gebruikt om te komen tot de meest mooie chunks. Top- en takhout kan ook worden versnippert, maar hiervoor leent de Laimet PS10 zich beter. Het hout kan handmatig op de invoerwals worden gelegd, waarna het richting de conische schroef wordt getransporteerd.

U bent geïnteresseerd in verdere informatie? Neem dan snel contact op via info@devobo.nl of bel ons op het telefoonnummer 0570-591109