Boomverzorger

BOOMVERZORGER

Een boomverzorger is -zoals de naam al doet vermoeden- iemand die ervoor zorgt dat bomen goed verzorgd worden. Een boomverzorger -ook wel treeworker genoemd- bezit specifieke kwaliteiten waarmee hij of zij een boom op de juiste wijze onderhouden.

Boomverzorgers benaderen geen boom hetzelfde. Met specifieke kennis van bomen, weet een tree worker als geen ander hoe een boom onderhouden moet worden. Een gecertificeerde boomverzorger houdt met het kappen, snoeien of rooien van bomen niet alleen rekening met de wijze waarop een boom zo efficient mogelijk verzorgd kan worden, maar ook wat de impact is op de directe omgeving.

BOOMVERZORGER DEVOBO

U zoekt een boomverzorger in Overijssel of Gelderland? DEVOBO is ervaren en gercertificeerd bosbouwbedrijf met meer dan 30 jaar praktijkervaring als het gaat om bos- en boomverzorging, bos- en natuurbeheer en de verwerking van hout. DEVOBO zet deze kennis graag in om u te voorzien van advies en / of als boomverzorger uw bos / bomen te onderhouden. Direct contact met boomverzorger Ron ten Voorde? Vul hieronder het contactformulier in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.