Bosonderhoud

BOSONDERHOUD VAN DEVOBO

DEVOBO is ruim 30 jaar specialist in bosonderhoud. Van solitaire boom tot grote landschappen; DEVOBO heeft de kennis, tools en ervaring in huis om uw bomen in topconditie te houden en/of terug te brengen. DEVOBO heeft in ruim 30 jaar tijd voor diverse, breed uiteenlopende bedrijven en organisaties bomen gekapt, gesnoeid en geplant. Ook als u particulier bent bent u bij DEVOBO aan het juiste adres als het om bosonderhoud gaat!

BOSONDERHOUD
PARTICULIERE TUINEN EN PARKEN

Bomen versterken de beeldkwaliteit van uw tuin. Echter, zodra bomen daglicht wegnemen uit uw woning, is het hoog tijd de boom onderhanden te nemen. Ook kunnen bomen door groei uw dak beschadigen, overhangen naar aangrenzende percelen en/of zich door scheefgroei ontwikkelen tot gevaarlijke objecten in uw tuin. Bosonderhoud is -vroeg of laat- uit zowel ecologisch als veiligheidsoogpunt noodzakelijk. DEVOBO helpt u graag met uw bosonderhoud. Neem direct contact met ons op via 0570-591109 voor meer informatie.

BOSONDERHOUD – ZAKELIJK

Ook voor bedrijven en overheidsorganisaties is het onderhoud van bomen ontzettend belangrijk. Naast de veiligheids- en ecologische aspecten bosonderhoud noodzakelijk maakt, is een goed onderhouden bomenlaan of park onderdeel van de algehele uitstraling van uw bedrijf of dorp. Met een sterk gemechaniseerd en professioneel machinepark voert DEVOBO volgens algemeen geldende richtlijnen opdrachten uit. Nieuwsgierig geworden naar wat DEVOBO voor uw organisatie kan betekenen? Neem direct contact op via 0570-591109

BOSONDERHOUD:
NEEM DIRECT CONTACT OP MET DEVOBO!

Bomen kappen is een vak apart. Bel direct met DEVOBO; specialist in bomen kappen! Wij adviseren u graag en dragen zorg voor een veilig en verantwoorde ingreep in uw tuin, bos, park of landschap!