Boomverzorging

BOOMVERZORGING

Onderhoud aan bossen en vrijstaande bomen schiet er vaak bij in. Gebrek aan tijd, materiaal en kennis vormen vaak het motief om boomverzorging op de lange baan te schuiven. Gevaarlijk (!), want naast het feit dat bomen in conditie achteruit gaan, vormen niet-onderhouden bomen een groot gevaar voor uzelf, omwonenden, dieren en andere natuurliefhebbers die in uw bos rondlopen.
Sinds 1982 is DEVOBO gespecialiseerd in boomverzorging. Boomverzorging is noodzakelijk om uw bos en/of landschap in topconditie te houden, maar ook om uw bos en/of landschap tot een veilige omgeving te maken voor u als eigenaar, andere natuurliefhebbers en dieren.
In haar werkwijze betrekt DEVOBO de gehele omgeving van uw tuin, bos en/of landschap erbij om tot een doordacht en ecologisch verantwoord uitvoeringsplan te komen. Tijdens de uitvoerende werkzaamheden wordt zorgvuldig te werk gegaan, zodat gezonde objecten gespaard blijven. Inzet van geluidsarme machines, jarenlange ervaring, gespecialiseerd en gediplomeerd personeel maken DEVOBO tot een specialist als het om boomverzorging gaat.

ONZE DIENSTEN

DEVOBO werkt vanuit de gedachte dat iedere ingreep in uw bos en/of landschap biodiversiteit moet stimuleren. Met de dienst boomverzorging is DEVOBO (Diepenveen, Overijssel) in ruim 30 jaar tijd al voor diverse toonaangevende opdrachtgevers sparringpartner en uitvoerder geweest.

In 30 jaar heeft DEVOBO een schat aan ervaring opgebouwd, enkele specialistische uitvoeringsactiviteiten van DEVOBO zijn:

– Inspectie oude bomen
– Onderhoud op zeer moeilijk bereikbare plaatsen
– Vormsnoei bij jonge en oude bomen
– Bomen onderhouden en/of vellen in kleine stadstuinen
– Bomen in plantsoen en park
– Inspectie houtrotschimmels en mechanische gebreken
– Veiligheidsinventarisatie oude bomen

Het beplanten van nieuwe of bestaande bospercelen is, naast voorgenoemde activiteiten, ook een activiteit waarmee DEVOBO veel praktijkervaring heeft.

BOOMVERZORGING EN BOSBEHEER

Ervaring, kennis en een pragmatische aanpak maken dat DEVOBO veelvuldig voor bosbeheer wordt benaderd. Bosbeheer door DEVOBO betekent dat uw bos en/of landschap met in achtneming van duurzaamheidsprincipes in topconditie wordt teruggebracht. Voordeel voor u als opdrachtgever, is dat uw bos in juiste handen terecht komt en u kan rekenen op een zorgvuldige en ecologisch verantwoorde aanpak.
Jarenlange ervaring in bosbeheer zijn voor vele relaties van ons het motief geweest om ons in te zetten als bosbeheerder, lees gerust de reviews van onze klanten. Van planning tot uitvoer voor uw bosbeheer is DEVOBO ook voor u de juiste partner!

BOOMVERZORGING OF BOSBEHEER VRAAGSTUK?

DEVOBO werkt met haar dienst boomverzorging hoofdzakelijk in de provincies Overijssel en Gelderland, maar ook de grensstreek met Duitsland is voor ons niet vreemd. U wilt meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot boomverzorging en/of bosbeheer? Neem dan snel telefonisch contact op met ons via 0570 – 591109, of stuur een e-mail naar info@devobo.nl