Bomen kappen

Bomen Kappen? Bel specialist DEVOBO!

U heeft een tuin, bos of landgoed met bomen en weet als geen ander dat onderhoud, zoals bomen snoeien, een terugkerende activiteit is. U weet óók dat het kappen van bomen een gevaarlijke activiteit is, waarvoor kennis en ervaring van belang is. DEVOBO is met ruim 30 jaar ervaring specialist in boomverzorging en bosonderhoud. In uiteenlopende projecten -van achtertuin tot complete bossen- heeft DEVOBO een schat aan ervaring opgebouwd als het gaat om bomen rooien.

Waarom bomen kappen?

Om uw tuin, bos of landgoed in goede conditie te houden, dient u regelmatig onderhoud te plegen aan uw bomen. Om op de lange termijn uw bos vitaal te houden, is het kappen van (te) grote bomen noodzakelijk om jonge aanwas de kans te geven om te groeien. Naast ecologisch oogpunt, is het ook vanuit veiligheidsoogpunt noodzakelijk uw bomen en bos goed te onderhouden. Bomen snoeien en rooien draagt bij aan een veiligere leefomgeving voor dieren, maar ook voor u als eigenaar of recreanten die zich in uw bos bevinden.

U wilt bomen kappen?

Uw bomen snoeien of rooien? Lees meer over onze bosbouwprojecten en neem hieronder direct met bos- en boomspecialist DEVOBO contact op en ontvang advies en een offerte op maat voor het kappen van uw bomen.