Devobo

Geachte bezoeker,

Allereerst hartelijk dank voor uw bezoek aan onze website. Deze website biedt u als bezoeker informatie over ons bedrijf, onze producten en geeft u een indruk over wie wij zijn en wat wij mogelijk voor u kunnen betekenen.

Al 30 jaar is DEVOBO Totaal een betrouwbare partner, gespecialiseerd in advies en uitvoering in de ‘Groene Ruimte’. Wij werken permanent aan de verbetering van de mechanisatie en de innovatieve uitvoeringstechnieken en de verbreding van de toepassingsmogelijkheden van houtproducten. Hierin ligt onze kracht en motivatie, een garantie voor kwaliteit.

Ons werkgebied is in 30 jaar sterk uitgebreid. Van lokale speler in Deventer en omstreken, werken wij ruim 30 jaar later ook in aangrenzende provincies en voeren frequent werkzaamheden uit in Duitsland. DEVOBO heeft in 30 jaar tijd onder andere voor toonaangevende klanten als Provincie Overijssel en Gelderland gewerkt, als ook voor de Gemeente Deventer.

Zowel particuliere als zakelijke opdrachten worden door ons met uiterste zorg en inspanning uitgevoerd. Behoudt en stimulering van biodiversiteit is bij DEVOBO één van de voornaamste uitgangspunten als het gaat om advies en uitvoering in uw tuin, bos- en/of landschap.

U wilt kennismaken met ons? Dat kan, neem gerust contact met ons op per telefoon (0570-591109) of e-mail (info@devobo.nl)

Met vriendelijke groeten,
Ron ten Voorde