Houtversnipperaar

Houtversnipperaar

Net als bij tuinonderhoud, komt er bij bos- en natuuronderhoud een grote hoeveelheid top- en takhout vrij. Met inzet van een houtversnipperaar produceert u houtsnippers die u in uw tuin kunt strooien of als biobrandstof kunt inzetten. DEVOBO is dealer van Laimet Houtversnipperaars. Dit type houtversnipperaar is speciaal ontwikkeld voor de productie van biomassa houtsnippers

Een speciale conische schroef zorgt ervoor dat het hout wordt gesneden i.p.v. kapotgehakt. Het gesneden hout heeft als voordeel dat in de biomassa installatie er minder kans op brugvorming is en dat de houtsnippers makkelijker en soepeler de verbrandingskamer bereiken.

Houtversnipperaar kopen?

U wilt een Laimet houtversnipperaar van DEVOBO kopen? Vul snel het contactformulier in en wij sturen u informatie over de beschikbare modellen. Gelieve bij uw bericht aangeven welk formaat u wilt versnipperen. Wij zullen er dan voor zorgen dat u informatie van het meest geschikte model ontvangt. Ook kunnen wij u -indien gewenst- in contact brengen met klanten die onze houtversnipperaars succesvol inzetten voor de productie van hoogwaardige houtsnippers.