Houten heipalen

HOUTEN HEIPALEN

U bent aannemer en heeft een heiwerk waar u houten heipalen voor zoekt? Bosbouwbedrijf DEVOBO is leverancier van houten heipalen, afkomstig uit duurzaam bos- en natuuronderhoud. Op deze pagina treft u informatie over de mogelijkheden. Voor rechtstreeks contact verzoeken wij u het contactformulier in te vullen.

Functie Houten Heipalen

Houten Heipalen zijn lange palen die in de bodem worden beboord. Heipalen hebben als functie een bovenliggende bouwconstructie te dragen en te behoeden voor het wegzakken in de aarde. De palen ‘hechten’ / ‘plakken’ aan de zandlaag wat ervoor zorgt dat de palen -en dus ook het bovenliggend gewicht- niet wegzakt.

Houten Heipalen kopen

De houten heipalen worden vooral geleverd in Europess naaldhout. U bent geintersseerd in houten palen van DEVOBO? DEVOBO biedt u veel mogelijkheden. Geef in onderstaand contactformulier uw wensen aan t.a.v. houtsoort, diameter, lengte, aantal en het gewenste afleveradres. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk u een antwoord op uw vraag geven of u een vrijblijvende prijsopgave doen toekomen.